Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Een effectieve wervingsstrategie begint bij HireHire.nl

Het aantrekken van het juiste talent is een cruciaal element voor het succes van elk bedrijf. Een doordachte wervingsstrategie kan het verschil maken tussen een gewoon team en een team dat excelleert. Bij HireHire.nl begrijpen we de impact van een effectieve wervingsstrategie en streven we ernaar om organisaties te helpen het beste talent aan te trekken en behouden. Hier ontdek je waarom een effectieve wervingsstrategie begint bij HireHire.nl.

Begin vandaag nog met het opzetten van een eigen werken-bij website!

Optimaliseer jouw wervingsstrategie

Een doordachte wervingsstrategie is essentieel voor het aantrekken van hoogwaardig personeel. Bij het gebruik van HireHire.nl is het belangrijk om je wervingsstrategie voortdurend te optimaliseren. Een essentieel onderdeel van jouw wervinsstrategie moet een werken-bij website zijn; een platform die je geheel zelf kan invullen en waardoor jij niet naar de werkzoekenden toe hoeft, maar zij naar jou komen!

Analyseer de prestaties van je vacatures, experimenteer met verschillende benaderingen en gebruik de beschikbare tools om inzicht te krijgen in het succes van je werken-bij website. Door je strategie continu aan te passen en te verbeteren, vergroot je de kans op het aantrekken van het juiste talent voor jouw organisatie.

 • Gratis
 • Gemakkelijk
 • Snel
 • Succesvol
Voorbeeld werken-bij website
HireHire Dashboard

Voordelen van een doordachte wervingsstrategie

Het succes van een bedrijf hangt vaak af van de kwaliteit van het personeel. Een weloverwogen wervingsstrategie is daarom van onschatbare waarde. Hieronder sommen we de voordelen van een doordachte wervingsstrategie voor je op.

 • Kwalitatief hoogwaardig personeel:

Een goed doordachte wervingsstrategie resulteert in het aantrekken van hoogwaardig personeel. Door je vacatures zorgvuldig te formuleren, gerichte zoekopdrachten uit te voeren en gebruik te maken van geavanceerde wervingsplatforms zoals HireHire.nl, kun je de kwaliteit van de kandidaten aanzienlijk verbeteren. Dit leidt tot competente medewerkers die waarde toevoegen aan je organisatie.

 • Tijds- en kostenbesparing:

Een efficiënte wervingsstrategie bespaart niet alleen tijd maar ook kosten. Door gebruik te maken van een werken-bij website, kun je het selectieproces stroomlijnen. Dit resulteert in een kortere tijd tussen het plaatsen van een vacature en het aannemen van geschikt personeel, waardoor de kosten van een langdurige vacatureperiode worden verlaagd.

 • Optimalisatie van bedrijfscultuur:

Een doordachte wervingsstrategie richt zich niet alleen op vaardigheden en ervaring maar ook op het vinden van kandidaten die goed passen binnen de bedrijfscultuur. Dit zorgt voor een betere integratie van nieuwe medewerkers, verhoogt de teamgeest en draagt bij aan een positieve werkomgeving.

 • Versterking van employer branding:

Een consistent en strategisch wervingsproces draagt bij aan een positieve perceptie van je organisatie op de arbeidsmarkt. Een sterk werkgeversmerk trekt niet alleen meer kandidaten aan, maar ook hoogwaardigere professionals die specifiek geïnteresseerd zijn in de cultuur en waarden van je bedrijf.

 • Langdurige werknemersbetrokkenheid:

Een doordachte wervingsstrategie kijkt niet alleen naar de korte termijn maar houdt ook rekening met de langere termijn. Door te streven naar een goede match tussen de vaardigheden en ambities van de kandidaat en de doelen van het bedrijf, vergroot je de kans op langdurige werknemersbetrokkenheid.

Voorbeelden succesvolle wervingsstrategieën
Voordelen van een doordachte wervingsstrategie (1)

Functies

Vacature-site

Jouw afzonderlijke vacaturesite bevat alle informatie die kandidaten zoeken.

Eigen huisstijl

De kleuren, logo’s en teksten stem je helemaal af hoe jij wilt werven.

Eigen domein

Bepaal zelf hoe sterk je de vacatures integreert in de rest van de website die je gebruikt.

Google for Jobs

Dankzij slimme optimalisatie (o.a. Google Jobs) staan jouw vacatures bovenaan.

Overzicht van sollicitaties

Vanuit één overzicht met alle sollicitaties is het veel makkelijker om die te beheren.

Makkelijk in gebruik

HireHire is enorm makkelijk in gebruik, kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag.

DEZE BEDRIJVEN HEBBEN AL EEN EIGEN VACATURESITE

Succesvolle wervingsstrategie met de werken-bij website van HireHire.nl

Een doordachte wervingsstrategie begint met een effectieve implementatie en een cruciaal onderdeel hiervan is de creatie van een aantrekkelijke werken-bij website. Maar hoe implementeer je een werken-bij website in jouw wervingsstrategie?

1. Definieer duidelijke doelen en doelstellingen

Voordat je begint met het bouwen van je werken-bij website, is het van essentieel belang om duidelijke doelen en doelstellingen vast te stellen. Wat wil je bereiken met je wervingsinspanningen? Welk type kandidaten wil je aantrekken? Door deze vragen te beantwoorden, kun je de inhoud en structuur van je werken-bij website nauwkeurig afstemmen op je wervingsbehoeften.

2. Gebruiksvriendelijk ontwerp en navigatie

Een gebruiksvriendelijk ontwerp is van groot belang voor een effectieve Werken-Bij website. Zorg ervoor dat de site eenvoudig te navigeren is, met duidelijke secties zoals vacatures, bedrijfscultuur en sollicitatieproces. HireHire.nl biedt tools voor het aanpassen van de lay-out en het integreren van functies zoals een sollicitatieformulier, waardoor de drempel voor potentiële kandidaten om te solliciteren wordt verlaagd.

3. Maak aantrekkelijke vacaturepagina’s

De vacaturepagina’s vormen het hart van je werken-bij website. Gebruik de functionaliteiten van HireHire.nl om aantrekkelijke en informatieve vacaturepagina’s te maken. Voeg niet alleen de standaardinformatie toe, maar geef ook een kijkje in de bedrijfscultuur, teamdynamiek en de voordelen van werken bij jouw organisatie.

4. Gebruik data-analyse voor continu leren en verbeteren

Gebruik data-analyse tools waarmee je de prestaties van je werken-bij website kunt evalueren. Analyseer het aantal bezoekers, de bronnen van verkeer en het sollicitatiegedrag van kandidaten. Door deze gegevens te begrijpen, kun je de effectiviteit van je werken-bij website evalueren en continu verbeteren.

5. Promoot actief op sociale media

Integreer sociale media-functionaliteiten op je werken-bij website en promoot actief je vacatures op platforms zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. HireHire.nl maakt het gemakkelijk om vacatures te delen op sociale media, waardoor je een bredere doelgroep bereikt en de kans op het aantrekken van passende kandidaten vergroot.

Een goed ontworpen werken-bij website is de sleutel tot het aantrekken van het juiste talent en het positioneren van je organisatie als een aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt.

Wat zijn de kosten?

Gratis
€0,- /maand
 • 2 vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Geen betaalgegevens nodig
 • 500 pagina bezoekers per maand
Gratis aanmelden
Medium
€9,99 /maand
 • 6 vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Eigen domein
 • Onbeperkt pagina bezoekers
Gratis aanmelden
Groot
€19,99 /maand
 • Onbeperkt vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Eigen domein
 • Onbeperkt pagina bezoekers
Gratis aanmelden
* Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.