Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Functies

Vacature-site

Jouw afzonderlijke vacaturesite verzamelt alle informatie die kandidaten zoeken. Zij vinden daar wat ze zoeken, heel anders dan klanten of andere bezoekers op de reguliere website. Met een website speciaal voor kandidaten val je op, trek je de aandacht en vertel je wat wij willen horen.

Bekijk voorbeeld website

Eigen huisstijl

Natuurlijk krijgen de pagina’s precies de huisstijl zoals jij die wilt. Zowel de kleuren, logo’s als de teksten én de taal stemmen we helemaal af op hoe jij kandidaten voor je vacature(s) wilt werven. Ook kan je doormiddel van foto’s de werksfeer van jouw organisatie goed in beeld brengen.

Eigen domein

Kies zelf welk domein je de vacaturesite geeft. Je kunt denken aan werkenbij.jouwwebsite.nl of een volledig eigen domein zoals werkenbijjouwbedrijf.nl. Bepaal zelf hoe sterk je de vacatures integreert in de rest van de website die je gebruikt.

Google for Jobs

Dankzij slimme optimalisatie voor SEO en meer specifiek voor Google for Jobs staan jouw vacatures voortaan helemaal bovenaan. Dat valt het meest op, zodat je meer kans hebt om de kandidaat te vinden waar je naar op zoek bent.

Overzicht van sollicitaties

Vanuit één overzicht met alle sollicitaties is het veel makkelijker om die te beheren. Houd eenvoudig de status bij en wijzig die als er iets verandert. Of stuur in jouw huisstijl eenvoudig een bericht naar een kandidaat die bij je solliciteert.

Wervingsstrategie

Gemakkelijk in gebruik

Ons platform is zo ontwikkeld dat het enorm makkelijk is om zelf binnen enkele minuten een vacature-site op te zetten. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan kijken we graag even met je mee.

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.