Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Werken bij website

Krijg weer grip op je vacatures. Creëer een werken bij website met je eigen huisstijl in enkele minuten én beheer al je sollicitaties op één plek.

Het voordeel van een eigen vacaturesite

Heb je eigenlijk geen vaste plek voor je vacatures? Of vind je het lastig om overzicht te houden op je sollicitanten?

Met jou eigen werken bij website heb je één globale plek om je vacatures en sollicitanten te beheren en maak je een vacature-pagina binnen enkele minuten in je eigen huisstijl.

Bekijk voorbeeld website

HireHire Dashboard

Functies

Vacature-site

Jouw afzonderlijke vacaturesite bevat alle informatie die kandidaten zoeken.

Eigen huisstijl

De kleuren, logo’s en teksten stem je helemaal af hoe jij wilt werven.

Eigen domein

Bepaal zelf hoe sterk je de vacatures integreert in de rest van de website die je gebruikt.

Google for Jobs

Dankzij slimme optimalisatie (o.a. Google Jobs) staan jouw vacatures bovenaan.

Overzicht van sollicitaties

Vanuit één overzicht met alle sollicitaties is het veel makkelijker om die te beheren.

Makkelijk in gebruik

HireHire is enorm makkelijk in gebruik, kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag.

DEZE BEDRIJVEN GEBRUIKEN AL ONZE WERKEN-BIJ WEBSITE

Voordelen van een Eigen Werken bij website

Een van de belangrijkste voordelen van een eigen “Werken bij” website is de mogelijkheid om de pagina qua foto’s en toon of voice volledig af te stemmen op potentiële medewerkers. Terwijl je bedrijfspagina op sociale media wellicht gericht is op klanten en zakenpartners, biedt jouw “Werken bij” website een specifieke ruimte om de unieke cultuur, waarden en voordelen van jouw organisatie te benadrukken. Dit stelt je in staat om een aantrekkelijke werkgeversmerkidentiteit te creëren.

Op jouw eigen website kun je video’s, foto’s en verhalen delen die laten zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. Dit geeft potentiële medewerkers een waardevol inzicht in de bedrijfscultuur en maakt het gemakkelijker voor hen om te beslissen of ze zich kunnen identificeren met jouw organisatie.

SEO-Vriendelijkheid

Het hebben van een specifieke “Werken bij” website biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door je te concentreren op het trefwoord “Werken bij website”, vergroot je de kans dat potentiële kandidaten jouw organisatie vinden wanneer ze actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Hier zijn enkele SEO-tips om jouw “Werken bij” website te optimaliseren:

Geoptimaliseerde inhoud:
Zorg ervoor dat de inhoud van je website relevante trefwoorden en zoekzinnen bevat, inclusief “Werken bij [jouw bedrijfsnaam].”
Mobielvriendelijk ontwerp:
Zorg ervoor dat je website goed werkt op mobiele apparaten, aangezien dit een belangrijke factor is voor zoekmachines.
Snelheid en prestaties:
Een snelle laadtijd van je website is cruciaal voor SEO. Verbeter de prestaties om hoger te ranken.
Backlinks: Moedig medewerkers en recruiters aan om naar je “Werken bij” website te linken vanaf hun LinkedIn-profielen en andere relevante bronnen.

Professionele Uitstraling

Het hebben van een eigen “Werken bij” website straalt professionaliteit uit. Het toont aan dat je serieus bent over het aantrekken van getalenteerde medewerkers en dat je bereid bent te investeren in een aantrekkelijke online aanwezigheid voor potentiële kandidaten. Dit kan een positieve indruk achterlaten bij sollicitanten en hen aanmoedigen om te solliciteren bij jouw organisatie.

Het creëren van een eigen “Werken bij” website biedt aanzienlijke voordelen voor organisaties die op zoek zijn naar getalenteerde medewerkers. Het stelt je in staat om je te richten op potentiële medewerkers, SEO-voordelen te benutten, meetbare resultaten te behalen en een professionele uitstraling te hebben. Dus, als je nog geen “Werken bij” website hebt, is het misschien tijd om er een te overwegen en je kansen om topkandidaten aan te trekken te vergroten.

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.