Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Veelgestelde vragen

Vragen over de werking van HireHire? Bekijk de veelgestelde vragen, de kans is groot dat je antwoord hier te vinden is.

Aanmelden

Zeker! Het gratis pakket bij HireHire is ook écht gratis en er zijn geen betaalgegevens nodig om te starten. Wil je meer dan 2 vacatures of je eigen domein koppelen aan je vacaturesite? Dan is upgraden altijd mogelijk.

Dit kan zeker, via de instellingen in je HireHire account is het mogelijk met gemak je pakket aan te passen. Starten met een gratis account is dus geen enkel probleem!

HireHire is zo ontwikkeld dat écht iedereen het kan. Kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag verder. Neem dan contact met ons op via onze support pagina, dan loodsen wij je er doorheen.

Gebruik

Uiteraard! Onder instellingen/weergave-instellingen is het mogelijk om de primaire kleur van de huisstijl aan te passen. Deze wijzigingen worden dan automatisch aangepast op alle pagina’s en meegenomen in de alle e-mails naar de kandidaten.

Onder instellingen/weergave-instellingen is het mogelijk om je logo te uploaden en de uitstraling van je vacaturesite helemaal eigen te maken. Deze wijzigingen worden dan automatisch aangepast op alle pagina’s en meegenomen in de alle e-mails naar de kandidaten.

 

Om je eigen domein te koppelen aan je HireHire vacaturesite moet je gebruik maken van ons Medium of Groot pakket. Maak je nog gebruik van het Gratis pakket? Dan kan je upgraden via de instellingen.

Om je eigen domein in te stellen ga je naar de domein pagina in het dashboard, hier zie je een invoerveld waar je jouw domein kan invullen. Je vult deze altijd in zonder ‘https://’ of ‘wwww’. Enkel de naam van je domein.

Het koppelen van je domein gaat door het aanpassen van de DNS-instellingen van werking. Deze gegevens kan je in de meeste gevallen aanpassen bij het bedrijf waar je het domein gekocht hebt. Bij de DNS-instellingen voeg je een CNAME record toe die wijst naar cname.vercel-dns.com. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag een handje op weg.

 

 

 

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.