Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Veelgestelde vragen

Vragen over de werking van HireHire? Bekijk de veelgestelde vragen, de kans is groot dat je antwoord hier te vinden is.

Aanmelden

Via het Gratis pakket kan je kosteloos een eigen vacaturesite online zetten met de huisstijl van je eigen bedrijf. Dit is geheel vrijblijvend en hier hoef je ook geen betaalgegevens voor in te vullen.

Wil je meer dan twee vacatures plaatsen óf je eigen domein koppelen? Dan kan je altijd later upgraden naar een van onze betaalde pakketten.

Zeker! Het gratis pakket bij HireHire is ook écht gratis en er zijn geen betaalgegevens nodig om te starten. Wil je meer dan 2 vacatures of je eigen domein koppelen aan je vacaturesite? Dan is upgraden naar een van onze betaalde pakketten altijd mogelijk

Dit kan zeker, via de instellingen in je HireHire account is het mogelijk met gemak je pakket aan te passen. Starten met een gratis account is dus geen enkel probleem!

HireHire is zo ontwikkeld dat écht iedereen het kan. Kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag verder. Neem dan contact met ons op via onze support pagina, dan loodsen wij je er doorheen.

Gebruik

Om een vacature te verbergen van de overzichtspagina ga je de vacature bewerken en staat er rechtsboven een selectie-veld waar je de zichtbaarheid van de vacature kan aanpassen.

Hiermee kan je zelf kiezen wanneer een vacature getoond wordt.

Wanneer je ingelogd bent in de HireHire-omgeving, vind je rechtsboven in de menubalk je accountgegevens. Klik hierop om een menu te openen waarin je de optie ‘Bekijk website’ kunt selecteren

Heb je ondersteuning nodig bij het promoten van je vacature? Wij staan klaar om je te helpen! Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hirehire.io

Configuratie

Onder instellingen/weergave-instellingen is het mogelijk om de primaire kleur van de huisstijl aan te passen. Deze wijzigingen worden dan automatisch aangepast op alle pagina’s en meegenomen in de alle e-mails naar de kandidaten.

Onder instellingen/weergave-instellingen is het mogelijk om je logo te uploaden en de uitstraling van je vacaturesite helemaal eigen te maken. Deze wijzigingen worden dan automatisch aangepast op alle pagina’s en meegenomen in de alle e-mails naar de kandidaten.

 

Om je eigen domein te koppelen aan je HireHire vacaturesite moet je gebruik maken van ons Medium of Groot pakket. Maak je nog gebruik van het Gratis pakket? Dan kan je upgraden via de instellingen.

Om je eigen domein in te stellen ga je naar de domein pagina in het dashboard, hier zie je een invoerveld waar je jouw domein kan invullen. Je vult deze altijd in zonder ‘https://’ of ‘wwww’. Enkel de naam van je domein.

Het koppelen van je domein gaat door het aanpassen van de DNS-instellingen van werking. Deze gegevens kan je in de meeste gevallen aanpassen bij het bedrijf waar je het domein gekocht hebt. Bij de DNS-instellingen voeg je een CNAME record toe die wijst naar cname.vercel-dns.com. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag een handje op weg.

 

 

 

Bij instellingen/weergave-instellingen kan je diverse sociale media koppelen die dan direct op elke pagina van je vacaturesite te zien zijn.

Op dit moment kan je de volgende sociale media toevoegen:

  • Facebook
  • X
  • Youtube
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Facturatie

Dat kan zeker! Als je bij de pagina van je bedrijfsgegevens je KvK- en/of BTW-nummer invult dan komt deze op de factuur te staan zodra je deze opnieuw download bij de facturatie pagina

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.