Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?

Jouw eigen vacaturesite!

Het online werven van personeel is nog nooit zo makkelijk geweest. Door een eigen vacaturesite aan te maken bij HireHire.nl komen de werkzoekenden naar jou toe! Ons krachtige en gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om een op maat gemaakte vacaturesite te creëren en te beheren, of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf.

Hoe bouw je een eigen vacaturesite?

Het creëren van een eigen vacaturesite is eenvoudig en makkelijk! Hieronder zijn de stappen weergegeven die jou zullen helpen aan sollicitanten voor een openstaande vacature:

 1. Registreren: Meld je aan bij HireHire.nl en maak een account aan. Dit kost slechts enkele minuten.
 2. Aanpassen: Personaliseer je vacaturesite met je eigen merk, logo en kleurenschema. Maak een professionele uitstraling die past bij jouw organisatie.
 3. Vacatures plaatsen: Begin met het plaatsen van vacatures op jouw site. Voeg alle details toe, inclusief functiebeschrijvingen en vereisten.
 4. Beheren en analyseren: Bekijk alle online sollicitaties vanaf één plek. Analyseer de kandidaten en nodig deze uit voor een vervolggesprek.
 5. Promoten: Verspreid je vacatures en site via verschillende kanalen om werkzoekenden aan te trekken.
Voorbeeld eigen vacaturesite
HireHire Dashboard

Vacaturetekst schrijven

Het moeilijkste van het creëren van eigen vacaturesite is misschien wel het schrijven van een vacaturetekst. Een goede tekst maakt het verschil, maar hoe schrijf je een goede tekst? Wij voorzien jou graag van tips:

1. Wees duidelijk en beknopt: Begin met een duidelijke functietitel en een korte inleiding die de essentie van de positie beschrijft. Potentiële kandidaten moeten snel begrijpen waar de vacature over gaat.

2. Definieer de functie: Beschrijf in detail de verantwoordelijkheden, taken en doelstellingen van de functie. Dit geeft kandidaten een helder beeld van wat er van hen wordt verwacht.

3. Vermeld de vereisten: Specificeer de vereiste kwalificaties, ervaring en vaardigheden die nodig zijn voor de functie. Wees realistisch en voorkom onnodige barrières.

4. Benoem het salaris: Benoem in de vacature(tekst) alvast het salaris, ook als je niet precies kunt (of wilt) aangeven wat iemand gaat verdienen.  Als het salaris ontbreekt zal je merken dat de vacaturetekst tot veel minder conversie leidt.

Benieuwd naar meer tips? Bekijk de button hieronder!

Meer tips
HireHire nieuwe vacature opmaken

Functies

Vacature-site

Jouw afzonderlijke vacaturesite bevat alle informatie die kandidaten zoeken.

Eigen huisstijl

De kleuren, logo’s en teksten stem je helemaal af hoe jij wilt werven.

Eigen domein

Bepaal zelf hoe sterk je de vacatures integreert in de rest van de website die je gebruikt.

Google for Jobs

Dankzij slimme optimalisatie (o.a. Google Jobs) staan jouw vacatures bovenaan.

Overzicht van sollicitaties

Vanuit één overzicht met alle sollicitaties is het veel makkelijker om die te beheren.

Makkelijk in gebruik

HireHire is enorm makkelijk in gebruik, kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag.

DEZE BEDRIJVEN HEBBEN AL EEN EIGEN VACATURESITE

Waarom kiezen voor een eigen vacaturesite?

In de wereld van werving en personeelsselectie is de concurrentie hevig. Het vinden van de juiste kandidaten voor jouw organisatie is een uitdaging die elk bedrijf, of het nu een start-up of een gevestigde onderneming is, aangaat. Daarom is het hebben van jouw eigen vacaturesite een strategische zet die aanzienlijke voordelen met zich meebrengt.

Branding van jouw bedrijf

Een merk is veel meer dan alleen een logo en een bedrijfsnaam. Het creëren van een eigen wervingsplatform versterkt het merkimago en laat zien dat het bedrijf serieus nadenkt over werving en selectie. Zie het als een extra visitekaartje van het bedrijf. Hiermee laat je een sterke indruk achter bij potentiële kandidaten.

Aanspreken van de juiste doelgroep

Een eigen vacaturesite biedt een krachtig middel om de aandacht te vestigen op de specifieke doelgroep die het best aansluit bij de bedrijfsbehoeften. Door de juiste woordkeuze en tone of voice kunnen de functie-eisen speciaal worden afgestemd op de doelgroep.

Online vindbaarheid (SEO)

Een eigen vacaturesite biedt de mogelijkheid om SEO-strategieën te implementeren om beter gevonden te worden door relevante kandidaten via zoekmachines. Door een aparte vacaturesite te creëren kan er worden gefocust om een bepaald zoekwoord terug te laten brengen door de gehele pagina.

Eigen talentenpool

Met een eigen vacaturesite heb je de volledige controle over het wervingsproces. In één oogopslag zijn alle online sollicitanten zichtbaar, dit bespaart tijd. Daarnaast blijft er een pool over met talenten en kandidaten die kunnen worden uitgenodigd voor een gesprek. Door jouw vacaturesite op de juiste manier te promoten, kan er een breder publiek van getalenteerde kandidaten worden bereikt, zowel lokaal als internationaal.

Kies voor een eigen vacaturesite en zet de eerste stap naar het aantrekken van de beste talenten die jouw organisatie naar nieuwe hoogten zullen brengen!

Wat zijn de kosten?

Gratis
€0,- /maand
 • 2 vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Geen betaalgegevens nodig
 • 500 pagina bezoekers per maand
Gratis aanmelden
Medium
€9,99 /maand
 • 6 vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Eigen domein
 • Onbeperkt pagina bezoekers
Gratis aanmelden
Groot
€19,99 /maand
 • Onbeperkt vacatures
 • Pagina in eigen huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor Google Jobs
 • Eigen domein
 • Onbeperkt pagina bezoekers
Gratis aanmelden
* Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Vind de beste kandidaten
voor jouw vacature.

Meld je gratis aan en maak jouw eigen vacaturesite.