Snel en gratis je vacaturesite online

Alle vacatures én sollicitanten op één plek

Vacaturesite in je eigen huisstijl

Koppel je eigen domein

Hoe HireHire bedrijven helpt om meer sollicitanten te krijgen Meer weten?
Nieuw personeel werven

Hoe kan je gratis nieuw personeel werven?

Het werven van personeel; tegenwoordig doet bijna elk bedrijf het. Sommige bedrijven tot vervelens aan toe en andere weten hierin de juiste balans te vinden. Bedrijven zijn bewust van het feit dat het aantrekken van nieuw personeel een cruciale stap is in de groei. De kosten die hiermee gepaard gaan kunnen al snel oplopen, maar in deze blog laten we jou zien hoe het gratis ook kan!

Werven van personeel

De macht komt steeds meer bij de werknemer te liggen, daarom moet jij als werkgever wat te bieden hebben. Het werven van personeel moet op een gestructureerde manier gebeuren, waardoor de wensen en behoeften van de werkzoekende aansluit op de vacature die jij aanbiedt.

Het werven van personeel is een continu proces dat regelmatig moet worden geëvalueerd en verbeterd. Het bijhouden van prestatiegegevens en feedback van kandidaten kan helpen om de wervingsstrategieën voortdurend aan te passen en te verbeteren, waardoor je een pool van talent kunt opbouwen die de groei en het succes van jouw bedrijf ondersteunt.

Succesvol personeel werven

Werven is meer dan alleen het invullen van openstaande functies; het is een kans om getalenteerde mensen aan boord te brengen die de groei en het succes van jouw organisatie kunnen stimuleren.

HireHire.nl helpt jou graag bij het succesvol werven van personeel. Wij adviseren om eerst intern te vergaderen over welke vaardigheden en kwaliteiten de kandidaat moet beschikken. Werk vervolgens deze wensen uit in een goede vacaturetekst. Optimaliseer vervolgens het wervingsproces door het aanmaken van een werken-bij pagina. Hiermee beheer je alle sollicitanten vanuit één plek.

Gratis personeel werven via een werken-bij website

Offline personeel werven via een uitzendbureau is verleden tijd. Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar werk. Een effectieve en kostenefficiënte manier om deze doelgroep te bereiken is door een aantrekkelijke werken-bij pagina te creëren. Deze pagina fungeert als een digitaal uithangbord waarop je potentiële kandidaten kunt laten zien waarom ze bij jouw organisatie zouden moeten werken.

Bij HireHire maak je zo’n pagina eenvoudig en volledig gratis aan. Maar waarom zou je kiezen voor deze aanpak in plaats van traditionele wervingsmethoden?

Door de mogelijkheden van HireHire kan de werken-bij pagina volledig worden gepersonaliseerd, heb je een volledig overzicht van de online sollicitanten en wordt de effectiviteit van de wervingsinspanningen vergroot.

Nog niet volledig overtuigd en benieuwd naar meer voordelen? Recent hebben we hier een blog over geschreven.

Personeel werven via social media

Het werven van personeel via social media kan worden geïntegreerd in onze tool. In de moderne wereld van recruitment is social media een krachtig instrument geworden om nieuw personeel aan te trekken. Wij van HireHire.nl adviseren je graag op het gebied van social media.

Wil je meer advies over personeelswerving of hulp bij het opzetten van een werken-bij pagina? Neem gerust contact op met HireHire.nl en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het aantrekken van topkandidaten voor jouw organisatie!

Snel en eenvoudig een eigen werken-bij website maken

Gratis aanmelden. Geen betaalgegevens nodig